online-jegyvásárlás
fbikonSzentendrei Nyár és Teátrum
 
 
Dunaparti művelődési ház Szentendrei Tavaszi Fesztivál Szentendrei nyár és teátrum ADVENT SZENTENDRÉN  P'Art Mozi Szentendrei Kulturális Központ
Dunaparti művelődési ház Szentendrei Tavaszi Fesztivál Szentendrei nyár és teátrum ADVENT SZENTENDRÉN  P'Art Mozi Szentendrei Kulturális Központ

 

Szentendrei nyár és teátrum

Szentendrei Nyár a város több évtizedes múltra visszatekintő, legnagyobb kulturális rendezvénye. Igazi összművészeti fesztivál, amely június végétől augusztus végéig a művészet valamennyi műfajában változatos programot kínál a városba érkezőknek és a helybelieknek. A programsorozat gerincét az 1969-ben alapított Szentendrei Teátrum előadásai jelentik, ahol  nyaranta két-három saját bemutatót, valamint zenés, prózai és táncszínházi vendégelőadásokat élvezhet a közönség az ország legkiválóbb rendezőinek és társulatainak közreműködésével.

 

SZENTENDREI TEÁTRUM ÉS NYÁR 2014
2014. július 10. - augusztus 31.

2014-ben július 11-én,  az Übü király bemutatójával indul hivatalosan a Szentendrei Teátrum és Nyár rendezvénysorozata, de már júniusban is számos tartalmas szabadtéri program várja Szentendrén a városlakókat és a hozzánk látogatókat. A részletes programot keressék  a fesztivál műsorfüzetében és  ezen a weboldalon a programnaptárban.  Az előadások és koncertek jegyei megvásárolhatók online ezen az oldalon a jegyvásárlás gombra kattintva, valamint személyesen a szentendrei Tourinform irodában (Dumtsa J. u. 22. nyitva: kedd-vasárnap: 10-18 óráig. Telefon: 26/317-965, -966.)és az Interticket országos hálózatában (www.jegy.hu).

ANAT GOV: HAPPY ENDING
A Szentendrei Teátrum és az Orlai Produkció közös bemutatója

Még három alkalommal a Városháza udvarán:  augusztus 1., 2., 3. (Esőnap: júl. 27., aug. 4.) Jegyek elővételben kaphatók a szentendrei Tourinformban (26/317-966, nyitva kedd-vasárnap: 10-18), az Interticket országos hálózatában, online ezen az oldalon és a jegy-hu-n. Szereposztás és ismertető:

KACAGNI, AKÁR A HALÁLON IS
Gergye Krisztián új rendezéséről, a Happy Endingről - interjú

Egy rajongott színésznő legnagyobb “szerepéről” kell, hogy döntést hozzon. Milyen finálé legyen az élete végén. A Happy Ending című darabban női sorsokat, különböző életfelfogásokat ismerhetünk meg – elgondolkoztatóan és legalább ennyire ironikusan, szellemesen.

 

AJÁNDÉK BELÉPŐJEGY UTALVÁNY
A Szentendrei Teátrum és Nyár programjaira

Ideális ajándék pedagógus napra, születésnapra, bármely alkalomra! Már kaphatók a nyári színházi előadásokra és koncertekre beváltható ajándék utalványok a szentendrei Tourinform irodában. Az utalványokat 1000, 3000 és 3500 Ft-os értékben lehet megvásárolni és kizárólag elővételben jegyekre váltani a Tourinformban (Dumtsa J. u. 22. 26/317-965., -966) 

 

NYÁRESTI OPERETT GÁLA
2014. aug. 3. vasárnap, 20:30, Ferenczy Múzeum udvara

Örökzöld dallamok Zerkovitz Béla, Fényes Szabolcs, Eisemann Mihály , Jacobi Viktor, Kálmán Imre, Lehár Ferenc, Huszka Jenő és Szirmai Albert operettjeiből a Maya Trió (Horváth Melinda, Kamenik Kludia és Mohácsi Attila) előadásában. Sztárvendég: Peller Károly, a budapesti Operettszínház művésze. Közreműködik a Maya Trió tánckara valamint Bíró Péter és zenekara.

IX. SZENTENDRE ÉJJEL-NAPPAL NYITVA
2014. augusztus 29-30-31.

Kilencedik alkalommal kerül megrendezésre augusztus utolsó hétvégéjén a Szentendre éjjel-nappal nyitva fesztivál. Szentendre városa vendéglátósaival, kereskedőivel, képzőművészeivel, kézműveseivel és galériásaival, civil szervezetekkel és önkéntesekkel együtt hívja életre a háromnapos ünnepet. Tovább...

 

Nyitóoldal | Tedd a kedvencek közé | Legyen ez a nyitólapom | HÍRLEVÉL | TÉRKÉP | INFO | KAPCSOLAT | IMPRESSZUM
SZENTENDREI TOURINFORM IRODA | SZENTENDRE VÁROS ÖNKORMÁNYZATA

© Szentendrei Új Kulturális Központ | Portálfejlesztés: Juhász Angéla

Szentendre és Vidéke
Partmozi
elevenkert
Tourinform
PMK
Ferenczy Múzeum
Muvészet Malom
PMK
Skanzen
Vujicsics Tihamér Zeneiskola
Dumtsa Korzó
szentendre.hu