online-jegyvásárlás
online bérletvásárlás
Szentendrei Teátrum és Nyár blog
 
Dunaparti művelődési ház Szentendrei Tavaszi Fesztivál Szentendrei Teátrum és Nyár ADVENT SZENTENDRÉN  P'Art Mozi Szentendrei Kulturális Központ
Dunaparti művelődési ház Szentendrei Tavaszi Fesztivál Szentendrei Teátrum és Nyár ADVENT SZENTENDRÉN  P'Art Mozi Szentendrei Kulturális Központ

 
 

Dunaparti művelődési ház

Az 1992-óta városi intézményként működő művelődési ház a belvárosban, a Duna-parti tornyos polgárház, a volt Péchy villa épületében található. Otthont ad a helyi és környékbeli lakosság művelődési és szabadidős tevékenységeinek. Művészeti együtteseket, tanfolyamokat, klubokat, szakköröket működtet, pinceklubja: a "Barlang" a helyi fiatalság kedvelt találkozóhelye. Udvara nyaranta a Szentendrei Teátrum gyermekszínházi előadásainak és az ElevenKert ifjúsági programjainak helyszíne.

A művelődési ház keretein belül működik a város három jelentős művészeti együttese: a Musica Beata kórus, a Szentendre Táncegyüttes és az Új  Szentendrei Kamarazenekar. Az épületben működik a Diótörő Balettiskola és a Szentendrei Gyermekszínház és Kreatív Színházi Stúdió. A házban különböző szakkörök és tanfolyamok (gyógytorna, babatorna, bütykölde,  színjátszó és falikárpitszövő szakkör, sakk és bélyeggyűjtő kör, galambász szakkör) mellett  rendszeres klubélet is zajlik (társasjátékos klub, nyugdíjas klub, Szentendre Gyökerei Baráti Társaság). 

Nyáron a ház udvara vasárnap délelőttönként  a Szentendrei Teátrum gyermekszínházi előadásainak ad otthont.  Hétvégenként itt működik a fiatalok kedvelt találkozóhelye: az ElevenKert.

Az épületben található helyiségek bérbe  vehetők üzleti illetve magánjellegű  rendezvények céljára.
Bérleti díjak:
Balett terem és udvari klubterem: 3000 Ft + áfa / óra
Pinceklub (Barlang) : 4500 Ft + áfa / óra  
26/312-65726/312-65726/312-65726/312-65726/312-65726/312-65726/312-65726/312-657ig személyesen (Dunakorzó 11/a) vagy telefonon (26/312-657).

 

Az épületben találhatók a Szentendrei Kulturális Központ irodái és munkatársai.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nyitóoldal | Tedd a kedvencek közé | Legyen ez a nyitólapom | HÍRLEVÉL | TÉRKÉP | INFO | KAPCSOLAT | IMPRESSZUM
SZENTENDREI TOURINFORM IRODA | SZENTENDRE VÁROS ÖNKORMÁNYZATA

© Szentendrei Új Kulturális Központ | Portálfejlesztés: Juhász Angéla

Szentendre és Vidéke
Partmozi
elevenkert
Tourinform
PMK
Ferenczy Múzeum
Muvészet Malom
PMK
Skanzen
Vujicsics Tihamér Zeneiskola
Dumtsa Korzó
szentendre.hu